dissabte, 8 d’abril del 2017

VACANCES

Imatge relacionada 

Benvolgut alumnat us deixo indicacions sobre algunes de les activitats que tenim a la tornada de les vacances.


Per a tots els nivells...
preparar el treball de Sant Jordi

Pot ser poema, conte, acudit... relacionat amb les ciències. En aquesta mateixa pàgina teniu tota la informació. Ja sabeu que les professores de ciències estem esperant amb moltes ganes aquesta demostració de la vostra capacitat creativa i científica.



A més teniu :

- Alumnat de 4t ESO Biologia-Geologia : heu de fer l' informe de les pràctiques del llevat. Recordeu que hi ha 2 parts : Els llevats i la fermentació alcohòlica i els llevats i substàncies tòxiques. 
Cal explicar que vau fer i completar-ho amb la teoria. Podeu incloure imatges. Data límit : divendres 21 d'abril . Podeu presentar en paper o enviar-ho a agiro@iesrosetamauri.org.

- Alumnat de 1r de BAT : teniu exercicis de glícids i lípids per acabar i començar a preparar l'examen d'aquest tema.

- Alumnat de 2n BAT : heu de presentar l'informe de les pràctiques de metabolisme que hem fet. Recordeu, la fermentació alcohòlica, extracció de pigments i l'acció de la catalasa. 
Cal explicar que vau fer i completar-ho amb la teoria. Podeu incloure imatges.  Podeu presentar en paper o enviar-ho a agiro@iesrosetamauri.org.


I res més aprofiteu per descansar, passejar, relaxar-vos, llegir, viatjar, jugar, sortir amb els amics... i tot allò que us vingui de gust.



Bones vacances !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada